Tyverisikring

Sikring drejer sig naturligvis om tryghed og tillid

Tyverisikring – alarm og automatik

Sikring drejer sig naturligvis om alarmer og automatik, men sikring drejer sig først og fremmest om tryghed og tillid.

Er der stor risiko for indbrud i det område, hvor jeg bor? Kan jeg vide mig sikker? Og hvis ikke, hvilke forholdsregler skal jeg så tage mig for at undgå ubudne gæster? Mange tænker naturligvis over sådanne spørgsmål. Man vil jo gerne værne om sit hjem, om sin private ejendom og om det eller dem, man holder af.​

Vi levere gerne komplette løsninger inden for tyverialarmering samt kameraovervågning til såvel private som erhverv.

Vi har stor erfaring i at rådgive i kameraovervågning og alarmer, og vi har projekteret og installeret rigtig mange overvågnings- og alarmanlæg.


KAMERA OVERVÅGNING

Før man installerer overvågning i privaten, på kontoret eller i et boligområde, er det en god idé at undersøge juraen bag. Hvad er tilladt, og hvad er forbudt?

Der findes mange regler for, hvor og hvornår det er tilladt at overvåge ejendom og andre mennesker.

Regler for overvågning i private hjem
Man har lov til at overvåge sin private ejendom. Det vil sige, at man må opsætte overvågningsudstyr på sin egen grund og overvåge bolig såvel som indgangspartier, have og indkørsel. Til gengæld er det ulovligt at overvåge gaden, vejen, en plads eller lignende fra din ejendom. Man må heller ikke overvåge sine naboer eller andre forbipasserende.

Andre personer på ens grund:
I ens eget hjem gælder der specielle regler for videoovervågning, hvis man for eksempel har rengøringshjælp eller en barnepige, som kommer jævnligt.

Her skal man informere om, at der er sat overvågning op. Hvis man som privat person overvåger et sted eller nogle lokaler, som der er almindelig adgang til, skal man også tydeligt oplyse om det ved skiltning.

​Hos El Partner Nord tilbyder vi individuel rådgivning med udgangspunkt i din bolig. Vi rådgiver i valg af kameraer og optage udstyr, og vejleder i korrekt placering og montering, så du opnår den bedste udnyttelse af udstyret og får en overvågningsløsning, der lever op til dine forventninger og det formål den er tiltænkt.

El Partner Nord

Skibsbyvej 98C, 9800 Hjørring
Tlf. 42 53 21 11
Mail. jr@elpartner.dk

CVR: 30981111

Åbningstider

 • Mandag

  7:30 - 17:00

 • Tirsdag

  7:30 - 17:00

 • Onsdag

  7:30 - 17:00

 • Torsdag

  7:30 - 17:00

 • Fredag

  7:30 - 15:00

 • Lørdag

  Lukket

 • Søndag

  Lukket

Webbureau ITTP